Kontakt os

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger
8. Hvor lang tid opbevares cookies?

1. Ejeroplysninger
Det Blå Hus, Spjald
Skolegade 43
6971 Spjald
Tlf. 9694 4041
[email protected]

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Det Blå Hus, Spjald anvender cookies i henhold til nedenstående formål.

 

3. Sådan undgår jeg cookies fraDet Blå Hus, Spjald
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkel hjemmeside. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger.

 

4. Det Blå Hus, Spjald anvender cookies til følgende formål
• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger www.detblåhus.dk og kan dokumentere dette over for tredjepart.
• Adfærdsbaseret individuel målretning af indhold, så vi kan vise dig det indhold, som vi formoder, er mest relevante for dig. Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

 

5. Det Blå Hus, Spjald benytter Google Analytics (trafikmåling m.m.)
Det Blå Hus, Spjald bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken påwww.detblåhus.dk .
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Annoncenetværk
Det Blå Hus, Spjald anvender følgende annoncenetværk:
· Google

 

7. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vaskeriet.dk Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

7.1 Kontakt vedr. personoplysninger:
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hosDet Blå Hus, Spjald, skal du rette henvendelse på [email protected] eller telefon 9694 4041. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.

 

7.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Persondataforordningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares
elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse påwww.detblåhus.dk.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondataforordningen.

 

8. Hvor lang tid opbevares cookies?
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (antal måneder kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Skriv til os

15 + 4 =

Opholdsstedet Det Blå Hus udefra

KFUM’s sociale arbejde

KFUM’s Sociale Arbejde

Højskolevej 3, Strib

5500 Middelfart

tlf. 64401888

mail: info(at)kfumsoc.dk

hjemmeside: www.kfumsoc.dk

 

Logo KFUM's sociale arbejde

KFUM’s Sociale Arbejde

Højskolevej 3, Strib

5500 Middelfart

tlf. 64401888

mail: info(at)kfumsoc.dk

hjemmeside: www.kfumsoc.dk

 

DET BLÅ HUS, SPJALD

Skolegade 43
6971 Spjald
Tlf. 9694 4041
[email protected]

EN DEL AF KFUM'S
SOCIALE ARBEJDE

FIND OS HER

KFUM'S SOCIALE ARBEJDE

Støt
Facebook
Tilmeld nyhedsbrev

Logo Find Sociale Tilbud
© 2020 Det Blå Hus, SPJALD. Alle rettigheder forbeholdes